Buurtzorg Ommen

Buurtzorg Ommen

Wij leveren sinds 2012 alle zorg bij de mensen thuis, ongeacht bij welke zorgverzekering u verzekerd bent. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de persoonlijke verzorging, hulp na een ziekenhuisopname, wondverzorging, klaarzetten- en aanreiken van medicatie, injecties, infuuszorg maar ook zorg in de terminale fase. 

Daarnaast leveren we ook begeleiding thuis en heeft elk team een wijkverpleegkundige met de expertise dementie. Daarnaast hebben we aandachtsvelders op het gebied van wond en palliatieve zorg. 

Om zorg van ons te krijgen hoeft u geen lid te zijn van een thuiszorgorganisatie. Onze zorgverlening wordt vergoedt vanuit de zorgverzekering of vanuit de Wet Langdurige Zorg.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u contact met ons op neemt krijgt u iemand aan de telefoon uit het team zelf. Een intake kan vaak, in overleg, nog diezelfde dag plaatsvinden eventueel gecombineerd met het eerste zorgmoment.

Bij iedere cliënt werken wij met 2 persoonlijk begeleiders. Zij coördineren de zorg en hebben wanneer nodig contact met andere zorgverleners. We werken nauw samen met onder andere de huisartsen, fysio, ergo en met het Samen Doen team van de gemeente. 

Contact

Buurtzorg Ommen

Chevalleraustraat 4
7731 EE Ommen